بیز استور│bizstore

قهوه های گانودرما│شامپو│عطرینه│آرایشی و بهداشتی│پوست و مو│محصولات نانو│مواد غذایی│محصولات پاک کننده LYNX│محصولات کشاورزی│

بیز استور│bizstore

قهوه های گانودرما│شامپو│عطرینه│آرایشی و بهداشتی│پوست و مو│محصولات نانو│مواد غذایی│محصولات پاک کننده LYNX│محصولات کشاورزی│

بیز استور│bizstore

محصولات و کالاهای با کیفیت
│قهوه های گانودرما│
│شامپو│
│عطرینه│
│آرایشی و بهداشتی│
│محصولات نانو│
│مواد غذایی│
│محصولات پاک کننده LYNX│
│محصولات کشاورزی│
│لوازم خانگی│
│ساعتهای TRUST│

دکتر Wang و همکارانش در یک مطالعه دوسوکور موازی به بررسی اثرات مکمل سیر سیاه بر پاسخهای فیزیولوژیکی، به ویژه در استرس اکسیداتیو ناشی از ورزش و بهبود عملکرد عضلات پرداختند، این مطالعه به مدت چهارده روز بر روی دو گروه از مردان، شامل یک گروه آموزش ندیده و گروهی از ورزشکاران، با سن و شاخص توده بدنی مشابه انجام شد تا تأثیر سیر سیاه را بر روی توازن بین آنتی اکسیدان ها و اکسید کننده ها و سرعت بهبود عملکرد ماهیچه ها را در دو گروه بررسی کنند.

قبل و بعد از تمرین، عملکرد عضلانی، واسطه های بیوشیمیایی خون و ادرار مرتبط به آسیب عضلات، سلولهای التهابی، سیتوکین ها، متابولیت های اکسیژن فعال (D-ROM) و ظرفیت آنتی اکسیدانی (BAP) را اندازه گیری کردند.

نتایج مطالعه نشان داد که سیر سیاه اثرات خاصی در سرکوب پاسخ های فیزیولوژیکی از جمله استرس اکسیداتیو ناشی از ورزش دارد. سیر سیاه باعث افزایش سرعت ریکاوری عضله های دوسر در ورزشکاران می شود و همچنین باعث کاهش متابولیت های اکسیژن فعال و کاهش غلظت 8ایزو پروستاگلاندین F2α (یک شاخص جدید از استرس اکسیداتیو و مرتبط با بیماری آترواسکلروز یا تصلب شرایین) می‌گردد و ممکن است باعث بهبودی ورم در بافت آسیب دیده شود.

تحقیق اخیر Liu و همکارانش نشان دهنده تأثیر مثبت سیر سیاه بر روی بیمار های قلبی بوده است. سیر سیاه موجب می شود بطن چپ قلب خون بیشتری در هر انقباض پمپ کند و باعث تحریک چرخه آنتی اکسیدان ها و افزایش کیفیت زندگی می شود. تحقیقات نشان می دهد که روش فرآوری سیر سیاه تأثیر قابل توجه بر آنتی اکسیدان های سیر سیاه دارد.

 

منابع :

https://www.jstage.jst.go.jp/article/jpfsm/1/4/1_685/_article/-char/ja

https://www.researchgate.net/publication/332131331_Black_Garlic_and_Its_Therapeutic_Benefits

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6221913

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28911544

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29391611