بیز استور│bizstore

قهوه های گانودرما│شامپو│عطرینه│آرایشی و بهداشتی│پوست و مو│محصولات نانو│مواد غذایی│محصولات پاک کننده LYNX│محصولات کشاورزی│

بیز استور│bizstore

قهوه های گانودرما│شامپو│عطرینه│آرایشی و بهداشتی│پوست و مو│محصولات نانو│مواد غذایی│محصولات پاک کننده LYNX│محصولات کشاورزی│

بیز استور│bizstore

محصولات و کالاهای با کیفیت
│قهوه های گانودرما│
│شامپو│
│عطرینه│
│آرایشی و بهداشتی│
│محصولات نانو│
│مواد غذایی│
│محصولات پاک کننده LYNX│
│محصولات کشاورزی│
│لوازم خانگی│
│ساعتهای TRUST│


بخش اعظم ارزش غذایی برنج در جوانه و سبوس آن نهفته است که طی فرایند آسیاب دور ریخته می شود. سبوس لایه بیرونی اندوسپرم برنج محسوب می شود. زمانیکه سبوس برنج در طول فرایند آسیاب بعنوان محصول فرعی بدست می آید بر خلاف باور عموم میتواند اکسید شود. در این صورت تلخ شده و خواص خود را از دست میدهد اما در شرکت بیز با یک روش فن آوری جدید جلوی اکسیداسیون محصول گرفته میشود.

سبوس برنج یک منبع غنی از پروتئین ها، ویتامین ها، فیبرها، و آنتی اکسیدان ها بوده و خواص و فواید سلامتی متعددی دارد.

روش مصرف:
مخلوط کردن سبوس برنج در ماست، سالاد و ترکیب با خوراکی های صبحانه، خورشت و حتی در صورت استفاده از برنج سفید، ترکیب مقداری سبوس بصورت دستی در آخرین مرحله از پخت برنج، از موارد مصرف روزانه و مفید از سبوس است. این محصول دارای 25ساشه 15گرمی میباشد

 قیمت کالا :820,000 ریال

جهت سفارش:09388262920
 
 
 
 
 
خواص شگفت انگیز سبوس برنج
 

سبوس برنج

 سبوس برنج، یکی از محصولات فرعی در صنعت آسیاب برنج بوده و غنی از موادمغذی مانند اوریزانول ها، توکوفرول ها، توکوترینول ها، فیتواسترول ها و فیبرهای رژیمی می باشد.

این منبع بسیار مغذی در سبوس برنج بخاطر مشکلات ناشی از آنزیم لیپاز تاکنون آنطور که باید و شاید مورداستفاده قرار نگرفته است.

این آنزیم کیفیت سبوس برنج را پایین آورده و مصرف آن برای انسان را نامناسب می سازد. بعد از تثبیت این آنزیم می توان به محصول بسیار مغذی با ارزش بالا دست یافت.

این محصول بخاطر وجود آنتی اکسیدانها به کاهش کلسترول پلاسما، کاهش کلسترول سرم، کاهش جذب کلسترول و کاهش تجمع پلاکتی می شود. همچنین، از سبوس برنج برای درمان چربی خون، اختلالات یائسگی و جهت افزایش توده عضلانی استفاده شده است.

انسان ها هزار سال است که از غلات بعنوان یک ماده غذایی استفاده می کنند. غلات در بسیاری از کشورها در سرتاسر دنیا غذای اصلی محسوب می شوند.

برنج نیز از این قاعده مستثنی نبوده و بعنوان غذای اصلی در بسیاری از کشورها مصرف می شود. بخش اعظم ارزش غذایی برنج در جوانه و سبوس آن نهفته است که در گذشته طی فرایند آسیاب دور ریخته میشد.

در طول این فرایند اندوسپرم برنج (70%) بعنوان محصول اصلی جدا شده، و پوسته برنج (20%) ( شلتوک)، سبوس برنج (8%) و جوانه برنج (2%) به شکل محصول فرعی بدست می آیند.

در طول فرایند پوسته زدایی در آسیاب شالی، بخش قهوه ای برنج ( شلتوک) به شکل غله خردشده جدا می شود و برنج آسیاب شده را تشکیل می دهد. سبوس یک ساختار چندلایه متشکل از پوسته، نوسلوس، بذر و آلورون است.

درواقع، سبوس لایه بیرونی اندوسپرم برنج محسوب می شود.

زمانیکه سبوس برنج در طول فرایند آسیاب بعنوان محصول فرعی بدست می آید که این محصول بر خلاف باور عموم میتواند اکسید شود...

در این صورت تلخ شده و خواص خود را از دست میدهد اما در شرکت بیز با یک روش فن آوری جدید جلوی اکسیداسیون محصول گرفته میشود

 تثبیت سبوس برنج

سبوس برنج یک منبع غنی از پروتئین ها، ویتامین ها، فیبرها و آنتی اکسیدان ها بوده و خواص و فواید سلامتی متعددی دارد.

 بخاطر تاثیرات مغذی و بیولوژیکی این ماده می توان از آن بعنوان یک ماده غذایی فراسودمند استفاده کرد، اما بخاطر وجود آنزیم لیپاز آنطور که باید و شاید از آن استفاده نمی شود.

آنزیم لیپاز موجود در سبوس برنج محتوای روغن را به شکل گلیسرول و اسیدهای چرب آزاد هیدرولیز می کند.

بخاطر این تبدیل، کیفیت سبوس برنج پایین می آید، بوی بدی گرفته و طعم آن تلخ می شود.

 

فواید سلامتی سبوس برنج برای انسان

 

 ساختار مغذی سبوس برنج حاکی از وجود چندین ترکیب است که دارای فعالیت چشمگیر آنتی اکسیدان برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های مزمن است.

در نتایج تحقیقات آمده که استفاده از فیبر رژیمی در موادغذایی فراسودمند ریسک ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد، میزان کلسترول خون را پایین آورده و حساسیت انسولین را بهبود می بخشد. مولفه اورینزول در این محصول مانند یک ماده محافظتی در برابر نور UV عمل کرده و در لوازم آرایشی بعنوان یک فاکتور محافظتی در برابر آفتاب استفاده می شود. بعلاوه، سبوس برنج از افزایش فشار خون، هیپرلیپیدمی و هیپرگلیسمی جلوگیری می کند. بعلاوه نوتراسوتیکال هایی موجود در سبوس برنج دیابت نوع یک و دو را کنترل می کنند.

مکمل های غذایی حاوی سبوس برنج پوکی استخوان در زنان بعد از یائسگی را کاهش می دهد.

 

نتیجه گیری

 

سبوس برنج یک ترکیب بسیار مغذی بوده و منبع اوریزانول ها، توکوفرول ها، توکوترینول ها، فیتواسترول ها و فیبرهای رژیمی می باشد. همه این میکرومغذی ها شامل ویتامین E بوده و فعالیت آنتی اکسیدان زیادی دارند.

بسیاری از ترکیبات فراسودمند که از سبوس برنج بدست می آیند خواص هیپرلیپیدمی، آنتی-تومور، آنتی اکسیدان، نیروزایی و ملین دارند. سبوس برنج بعنوان یک منبع غذای سالم و مقوی قابل استفاده است.

 

منبع:

 

 https://pdfs.semanticscholar.org/3f50/8a234060190215509d0fa011dec7e1041f81.pdf

 

 
لینک اصلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی