بیز استور│bizstore

قهوه های گانودرما│شامپو│عطرینه│آرایشی و بهداشتی│پوست و مو│محصولات نانو│مواد غذایی│محصولات پاک کننده LYNX│محصولات کشاورزی│

بیز استور│bizstore

قهوه های گانودرما│شامپو│عطرینه│آرایشی و بهداشتی│پوست و مو│محصولات نانو│مواد غذایی│محصولات پاک کننده LYNX│محصولات کشاورزی│

بیز استور│bizstore

محصولات و کالاهای با کیفیت
│قهوه های گانودرما│
│شامپو│
│عطرینه│
│آرایشی و بهداشتی│
│محصولات نانو│
│مواد غذایی│
│محصولات پاک کننده LYNX│
│محصولات کشاورزی│
│لوازم خانگی│
│ساعتهای TRUST│

پک ۱۲ عددی ادویه BIZ

دوشنبه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۹، ۰۸:۳۱ ق.ظ

ادویه ها و چاشنی های مختلفی که در طبخ و مصرف غذاهای متنوع مورد استفاده قرار می گیرند، صرفا به عنوان یک طعم دهنده محسوب نمی شوند و معمولا دارای ویژگی های مفیدی برای بدن می باشند. خواص برخی از ادویه های پرکاربرد به این شرح است:


زردچوبه  Turmeric نام علمی  Curcuma longa  
 

زردچوبه گیاهی علفی و پایا از خانواده زنجبیل است. ریزوم زردچوبه شامل ۵ درصد ترکیبات کرکومینوئیدی بوده که ســر دســته آنهــا کرکــومین مــی باشــد.

زردچوبه یکی از گیاهانی است که به سبب داشتن ترکیبات مفید زیاد، دارای خواص سودمند بالایی بوده و مورد توجه زیادی قرار گرفته است. یکی از ترکیبات این گیاه، ترکیبی به نام «کورکومین» است که عامل رنگ زردچوبه و نقش آنتی اکسیدانی قوی است.   


فلفل قرمز  Red pepper نام علمی : Capsicum

 
ماده ای به نام کپسایسین  در فلفل وجود دارد که خاصیت آنتی اکسیدانی و هم چنین خاصیت ضد باکتریایی دارد .

این ماده غذایی یکی از منابع سرشار کاروتن‌ها و  ویتامین  C موجب افزایش قدرت ایمنی بدن، استحکام لثه ها و دندان‌ها می شود.

تحقیقات نشان داده است که فلفل قرمز در کاهش اشتها تاثیر بسیار داشته است.  
 

فلفل سیاه    Black pepperنام علمی:  Piper nigrum

 
فلفل منبع خوبی از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، روی، منگنز، آهن و منیزیم و همچنین ویتامین های A ، C و گروه B می باشد. در کنار این موارد منبع غنی ای از آنتی اکسیدان های پلی فنول فلانوئید هستند که در حفظ سلامت نقش مهمی دارد.   


سماق  Sumac نام علمی:  Rhus coriaria

 
سماق، به عنوان چاشنی برای بسیاری از غذاها به کار می‌رود.

مواد متشکله از مملو از تانن و دارای اسید سیتریک و اسید مالیک و اسید تانیک است.

سماق برای بیماران دارای قند خون، دیابت و چاقی مفرط مفید است.  


لیمو عمانی Citrus aurantifulia


لیموعمانی گونه دیگری از لیموترش و درخت آن از خانواده نارنج است. میوهٔ خشک ‌شده‌ای که به‌عنوان چاشنی در غذاهای خاورمیانه‌ای خصوصاً ایرانی استفاده می‌شود.

لیمو عمانی تازه رنگ خردلی دارد و بسیار ترش است، به ‌طوریکه تازه‌اش را معمولاً نمی‌توان به ‌تنهایی مصرف کرد؛ بنابراین آن را در آفتاب خشک می‌کنند تا داخل آن به رنگ سیاه درآید. رنگ پوستهٔ خارجی آن از زرد قهوه‌ای تا سیاه بوده و آن را به‌صورت چاشنی در غذا مورد استفاده قرار می‌دهند.
 
لیمو عمانی سرشار ازویتامین‌ها به ویژه ویتامین C و مواد معدنی نظیر کلسیم و پتاسیم می باشد.  


لیمو فلفلی  

 
نقش ادویه ای مثل لیمو فلفلی در غذاها باعث خاصیت و مزه تند و ترش و دلچسبی می شود که می تواند به عنوان چاشنی بسیار مهمی در جیره غذایی نیز محسوب شود.  

 


ادویه ایتالیایی  

 
چاشنی جهت خوش طعم و عطر کردن غذاهای ایتالیایی مثل اسپاگتی، ماکارونی ،پاستا ،راویولی ،پیتزا .     

 
ادویه ماست و خیار

 
 ادویه خیار ماست ادویه ترکیبی مناسب برای ماست و خیار می باشد که در فصل گرما به علت خنکی بیشترین استفاده از آن می شود.   

 

 قیمت کالا :2,650,000ریال

 
جهت سفارش:09388262920

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی